Despre noi

Toda International

Toda International, activeaza in domeniul medical din anul 1996 cand a devenit distribuitor pentru produsele AMEDA in prezent ARDO MEDICAL Elvetia. Toda International este specializata in importul, distributia si asistenta tehnica aferenta aparaturii medicale si a consumabilelor. Dezvoltandu-se continuu Toda International a devenit distribuitor de aparatura medicala si pentru producatorii BITMOS Germania si HEINEN & LOWENSTEIN Germania, EDAN China, INSPIRATION HEALTHCARE - Anglia.

Deoarece tendinta actului medical actual este sa devina din ce in ce mai tehnic, calitatea sa depinzand pregnant de calitatea aparaturii utilizate, am adus si aducem aparatura medicala de ultima generatie.

Echipa noastra de profesionisti este specializata in aparatura medicala din domeniile:

  • terapie intensiva neonatala si pediatrica
  • pompe absorbtie chirurgicala, liposuctie
  • pulsoximetre

Avem implementat sistemul de management al calitatii ISO9001 pentru activitatile de distributie si service aparatura medicala.

Din anul 2006 suntem importatori si distribuitori de dispozitive medicale destinate persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporare sau permanente. in acest mod ne propunem sa marim gradul de independenta al acestora, sa capete autonomie in actiunile cotidiene, sa creasca calitatea vietii personale. Toate dispozitivele ortopedice au marca CE, garantand respectarea normativelor europene impuse acestor produse. Toda International isi desfasoara activitate in baza avizului de functionare nr 1376/2014 emis de Ministerul Sanatatii

Servicii:

  • Asistenta tehnica si service autorizat pentru orice tip de aparatura livrata de noi, in termen de garantie si post-garantie.
  • Asiguram piese de schimb originale, direct de la producatori.
  • Asiguram consumabile pentru aparatura livrata, sau pentru alte aparate medicale produse de partenerii nostri.
  • Acordam consultanta pentru alegerea tipurilor si cantitatii de aparate si instrumente medicale.


Copyrights ©2014: www.todainternational.ro | Powered by www.appdev.ro